En Personligare träning

 
 

Som personlig tränare sätter jag min stolthet i att säkert coacha och utbilda dig genom praktisk träning och teori. Detta kommer att avsevärt öka dina chanser till långsiktiga resultat. Mitt jobb är att motivera dig när det är slitigt och att styra dig rätt när det går snett. Min drivkraft är att bidra till att du når dina mål.


Mål

Jag kan hjälpa till inom flera olika områden. Till mig kommer kunder som till exempel

  1. kämpar med övervikt

  2. kommer från rehabilitering och vill undvika ytterligare skador

  3. har grenspecifika önskemål att till exempel bli bra i någon sport.

  4. helt enkelt bara vill komma igång med sin träning.


Det viktigaste är att vi tillsammans formulerar ett realistiskt och klart mål. Målet ska vara tidsbestämt och meningen är att både klient och den personliga tränaren vet var man befinner sig och vart man är på väg.


Träning

Oavsett vad målet är går vi igenom sambandet mellan träning, kost och vila.  Det är viktigt att du förstår hur mycket hjälp du faktiskt får av din egen kropp bara du stöttar den på vägen. Vi kommer att jobba med funktionell träning då det först och främst gäller att bygga en stark kropp som klarar utsatta lägen.


Under mina uppdrag utomlands var det av största vikt att vara flexibel, kunna se detaljer, vara kreativ, samt att alltid skapa positiva upplevelser. Kort sagt att hela tiden hålla en mycket hög standard. Min målsättning är att leverera detta även till dig.


Jag har förståelse för de frågor och den vardagsproblematik som rör företag/anställda och använder min erfarenhet för att utforma program som producerar mätbara resultat.


Hos mig kommer du alltid att stå i centrum.


Välkommen!